Ringkesan Semalt


Isi

  • Apa sing diarani Semalt?
  • Apa sing ditindakake Semalt lan Napa?
  • Apa SEO?
  • Kepiye Semalt mbantu SEO?
  • Apa Situs Web
  • Kepiye cara Semalt mbantu nganalisa situs web?
  • Tim Semalt
  • Pelanggan sing marem
  • Pasinaon Kasus
  • Hubungi Semalt
Semalt minangka agensi pemasaran lengkap sing nawakake macem-macem layanan utama kanggo mbantu bisnis tuwuh ing tingkat anyar: AutoSEO, FullSEO, Analytics Web Semalt, Pengembangan Web, Produksi Video lan layanan liyane.

Semalt didegaké ing taun 2013 lan nduwe rekaman trek sing meh sepuluh taun kanggo mbantu bisnis nggayuh lalu lintas lan tingkat wutah sing anyar liwat nggunakake alat SEO, analytics lan strategi pemasaran khusus.

Apa sing ditindakake Semalt lan Napa?

Semalt mbantu bisnis dadi luwih sukses kanthi ningkatake rangking SEO, kanthi ningkatake asil pemasaran liwat analytics situs web nglereni lan kanthi menehi sawetara layanan utama liyane sing dibutuhake bisnis kanggo wutah kayata pangembangan web lan produksi video kalebu video panjelasan.

Semalt nduwe misi mbantu saben klien menehi tingkat sukses anyar kanthi nawakake macem-macem SEO lan layanan pemasaran sing ramah budget.

Semalt nyebutake manawa tujuane yaiku mbantu para klien ing ndhuwur Google lan urip. Iki nyoba nyedhiyakake layanan pelanggan sing responsif lan macem-macem layanan pemasaran sing bisa ditindakake kanggo ngetrapake anggaran apa wae.

Apa SEO?

Optimisasi SEO utawa mesin telusuran mung proses entuk lalu lintas luwih akeh saka asil telusuran mesin telusuran.

Saben mesin telusuran utama (Google lan Bing) duwe dhaptar asil telusuran utama sing kalebu kaca web lan jinis konten kaya video lan kiriman media sosial.

Optimisasi mesin telusuran yaiku proses njupuk kaca web lan konten bisnis kanggo nampilake asil kasebut. Iki minangka proses macem-macem sing kalebu pilihan tembung kunci, bangunan link, optimisasi on-kaca lan sawetara langkah-langkah liyane.

Ing gambar ing ngisor iki, SEO nuduhake situs web sampeyan ditampilake ing wilayah "organik" ing ngendi situs web bakal pangkat luwih dhuwur sawise usaha SEO ditindakake nalika ditampilake ing "area mbayar" biaya saben dhuwit situs web liwat mbayar saben klik (PPC) pariwara.

Kepiye Semalt mbantu SEO?

Wiwit taun 2013, Semalt wis nulungi macem-macem bisnis kanthi ningkatake optimasi mesin telusuran lan nduwe rekaman sukses crita sukses sing ngasilake asil.

Dina iki Semalt mbantu bisnis karo optimisasi mesin telusuran utamane liwat rong layanan utama: Auto SEO lan Full SEO, sing wis digarisake ing ngisor iki.

Semalt uga nawakake Konsultasi SEO Gratis kanggo mbantu bisnis nemtokake apa sing dibutuhake saiki lan mutusake antarane loro paket ing antarane layanan liyane sing ditawakake perusahaan.

Otomatis SEO

Auto SEO minangka layanan SEO tingkat entri Semalt sing intine nawakake macem-macem fitur SEO kanthi rega wiwitan sing murah. Layanan kasebut kalebu: optimisasi on-page, bangunan link, riset tembung kunci, peningkatan visibilitas situs web lan analytics web.

Semalt nawakake iki minangka pilihan sing apik kanggo bisnis sing ora ana ing ngendi wae utawa ora yakin ngendi bakal miwiti karo optimisasi mesin telusuran. Auto SEO nggunakake teknologi optimasi mesin telusur putih kanggo mbantu situs web entuk peringkat kanthi luwih cepet.

Regane mung $ 0,99 kanggo miwiti sidhang Auto SEO 14 dina, lan saka biaya kasebut cukup regane udakara sekitar $ 99 saben wulan kanthi diskon kanggo 3 wulan, 6 wulan, lan tuku taunan.

Amarga Auto SEO nyedhiyakake biaya regane sing murah, layanan iki wis misuwur banget ing antarane perusahaan wiwitan lan sing kepengin entuk lalu lintas dhisikan liwat upaya optimisasi mesin telusuran dhasar tanpa mbayar anggaran bulanan sing akeh sing dibutuhake dening agensi liyane.

SEO lengkap

Full SEO minangka pilihan level kaping kalih sing luwih dhuwur sing ditawakake Semalt sing nampilake macem-macem fitur ing tingkat layanan sing luwih dhuwur tinimbang Auto SEO.

Full SEO nawakake paket lengkap sing kalebu: nulis konten, optimalisasi internal, kesalahan situs web, link link, penghasilan, dhukungan lan konsultasi lan layanan tambahan sing dibutuhake dening klien.

Klien SEO SEO Semalt kalebu perusahaan e-commerce sing luwih gedhe bebarengan karo webmaster individu lan wiwitan. Telung opsi kasedhiya kanggo Full SEO: SEO lokal, negara utawa global gumantung ing wilayah sing dikarepake klien.

Full SEO minangka pilihan sing apik kanggo bisnis sing wiwit mlebu ing tahap wutah lan kudu mesthekake situs web kasebut tundhuk karo standar SEO paling anyar, manawa ana kesalahan SEO minimal, lan sing pengin asil SEO jangka pendek lan jangka panjang.

Layanan layanan sing luwih dhuwur iki mbantu bisnis kanggo mesthekake yen kabeh tugas SEO sing dibutuhake kanggo nambah peringkat lan tetep ana sing digunakake saben wulan: saka bangunan link menyang nggawe konten, kesalahan situs web ndandani, optimisasi on-page, lan riset tembung kunci.

Harga kanggo Full SEO beda-beda gumantung karo kabutuhan klien lan proyek, lan rincian liyane babagan rega bisa dikonfirmasi kanthi ngubungi salah sawijining wakil Semalt.

Apa analytics situs web?

Analitik situs web minangka macem-macem jinis data sing dijupuk babagan situs web: apa data eksternal babagan peringkat posisi mesin telusuran lan peringkat pesaing utawa data internal babagan lalu lintas, tarif konversi, tarif mumbul, dll.

Data iki bisa digunakake kanggo nambah situs web kanthi cara akeh. Kanthi data minangka target kampanye pemasaran sing efektif, penting kanggo gumantung ing analytics situs web kanggo sukses jangka panjang karo situs web.

Conto analytics situs web bisa kalebu posisi peringkat kanggo tembung kunci spesifik, dhaptar tembung kunci sing digawe kanggo situs web, laporan optimasi ing kaca, dhaptar situs web sing saingan lan peringkat, akeh statistik liyane.

Kepiye cara Semalt mbantu nganalisa situs web?

Semalt nawakake alat ndhuwur analitik web line sing ngidini pangguna nindakake macem-macem tugas kanggo bisnis. Peringkat tembung kunci bisa dicenthang kanthi cepet karo alat kasebut lan nuduhake visibilitas situs web ing internet.

Situs web saingan uga bisa diteliti. Kesalahan optimasi ing kaca bisa dingerteni. Laporan peringkat web rinci bisa uga ditarik kapan wae.

Alat analytics situs web Semalt nawakake para webmaster kekuwatan kanggo njelajah kesempatan pemasaran anyar lan nemtokake persis apa sing dikerjakake karo upaya SEO lan apa sing bisa ditindakake.

Alat analytics Semalt misuwur banget lan nawakake macem-macem modul kalebu:
  • Saran kata kunci sing menehi ide kanggo tembung kunci anyar kanggo bisnis
  • Peringkat tembung kunci kanggo nglacak posisi tembung kunci ing mesin telusuran saben dina
  • Ngawasi merek sing nampilake popularitas situs web
  • Modul riwayat posisi posisi tembung kunci sing nampilake peringkat sajrone wektu
  • Eksplorator pesaing sing ngidini pangguna kanggo nggoleki peringkat lan tembung kunci pesaing kasebut
  • Lan analis situs web sing nganalisa situs web kanggo netepi praktik SEO paling apik.

Tim Semalt

Tim Semalt kasedhiya 365 dina setaun lan 24/7 kanggo nulung para pelanggan supaya bisa siyap nganggo layanan Auto utawa Full SEO utawa layanan liyane sing ditawakake perusahaan.
Semalt minangka kantor pusat ing Kyiv, Ukraine nanging tim global nawakake dhukungan lan komunikasi klien ing pirang-pirang basa kalebu Inggris, Perancis, Italia, Turki lan liya-liyane.
Ora kaya agensi liyane sing asring tim nyata, tim Semalt gampang diakses lan bisa ditemoni kapan wae kanggo sinau luwih lengkap babagan layanan SEO, analytics web, pangembangan web, layanan nggawe video lan liya-liyane.
Fakta Menarik: Semalt nduwe penyu kewan sing apik sing jenenge Turbo sing dadi maskot perusahaan lan manggon ing kantor. Yen sampeyan nate ngunjungi Semalt ing kantor ing Kyiv, aja lali mandheg lan matur suwun karo Turbo!

Pelanggan sing marem

Semalt wis mbantu akeh perusahaan supaya entuk sukses bisnis anyar kanthi entuk lalu lintas, ningkatake pemasaran konten, nggunakake analytics kanggo tuwuh lan liya-liyane.

Asile, perusahaan kasebut duwe rekaman trek sing atusan atusan pelanggan sing marem, mula akeh pelanggan sing setya mbaleni maneh.

Sembarang paseksen kasebut bisa dideleng ing bagean Klien Kesaksian saka situs web Semalt lan kalebu luwih saka 30+ testimoni video, luwih saka 140+ testimoni ditulis lan 24 panaliten kasus sing rinci, bebarengan karo akeh ulasan liyane ing Google lan Facebook.

Pasinaon Kasus

Semalt wis nerbitake pirang-pirang studi kasus sing rinci babagan situs web sing nuduhake peningkatan lalu lintas amarga panggunaan layanan Auto SEO utawa Full SEO. Saben paneliten kasus duwe rincian liyane sing bisa diwaca kanthi ngeklik ing dhaptar kasebut.

Sapa waé sing kasengsem ing SEO SEO utawa layanan pemasaran liyane bisa ngunjungi situs web kanggo ndeleng macem-macem studi kasus sing nyatakake keberkesanan layanan pemasaran sing beda-beda sing diwenehake perusahaan.

Hubungi Semalt

Nyambung karo Semalt kanggo ngrembug babagan SEO lan layanan liyane gampang. Situs web gampang navigasi kanggo nemokake pilihan kanggo Konsultasi SEO Gratis utawa kanggo miwiti laporan kinerja situs web gratis.

Semalt nawakake dhukungan multi-basa karo tim global sing nanggapi pitakonan kanthi cepet. Miwiti Semalt bisa dadi masalah sing gampang kanggo njupuk laporan kinerja situs web gratis utawa ngubungi salah sawijining wakil kanggo njupuk kesempatan kanggo konsultasi SEO tambahan.